GROTE EINDEJAARSKWIS 2020

                      EINDEJAARSKWIS  2020

Voor antwoorden op de vragen download het bestand hieronder:

                              ANTWOORDEN VRAGEN EINDEJAARSKWIS 2020

               HOE KAN IK DE ZIN GAAN VORMEN?

Als je goed gepuzzeld hebt, heb je nu 25 antwoorden. Van de letters van deze antwoorden gaan we een zin maken. Een actuele zin en tevens een hele grote wens voor volgend jaar.

Met deze tweetraps puzzels is het altijd mogelijk om toch de juiste woorden te vinden ook al ben je er niet zeker van of het antwoord op de vraag wel de juiste was.. Zie het als een kruiswoord raadsel waar je woorden vindt door meerdere woorden op te lossen.

Ga aan de slag en probeer de zin te vinden.   DE ZIN BESTAAT UIT 6 WOORDEN.

( er is een correctie gemaakt bij het laatste woord, letter 11 van vraag 12  moet zijn letter 12 van vraag 12.)

OOO          OOOOOO          OOO            OOOO 

              OOOO              OOOOOOOO

Begin vooraan: Gebruik van antwoord 1 de 2de letter vervolgens van antwoord 2 de 5de letter en dan van vraag 6 de 6de letter. En zie je hebt het eerste woord al gevonden.

Van vraag 22 de 2de letter.  Van vraag 7 de 8ste letter. Van vraag 11 de 6de letter . Van vraag 14 de 2de letter.  Van vraag 13 de 6de letter.  Van vraag 17 de 10de letter.

Van vraag 20 de 1ste letter.  Van vraag 16 de 4de letter. Van vraag 11 de 2de letter.

Van vraag 3 de 1ste letter.  Van vraag 21 de 2de letter.  Van vraag 24 de 2de letter.  Van vraag 23 de 3de letter.

Van vraag 11 de 1ste letter.  Van vraag 9 de 2de letter.  Van vraag 19 de 4de letter.  Van vraag 18 de 12 de letter.

Van vraag 8 de 2de letter.  Van vraag 25 de 2de letter.  Van vraag 3 de  9de letter.  Van vraag 7 de 2de letter.  Van vraag 15 de 3de letter.  Van vraag 9 de 6de letter.  Van vraag 10 de 6de letter. En als laatste van vraag 12 de 12de letter.

Puzzel de zin bij elkaar en stuur deze per mail naar:   archiefkringhank@hetnet.nl

Inzenden kan tot dat dit jaar overgaat in 2021. 31 december 23.59.59 uur. Je mag slechts éénmaal inzenden.  Bij meerdere goede oplossingen wordt er geloot.  De 1ste prijs is een volle winkelwagen van de JUMBO t.w.v. 100 euro. De tweede prijs is een cadeaubon van  50 euro en de derde prijs is  een cadeaubon van  25 euro.

Wie gaat er straks lachend door de JUMBO? Doe mee en probeer de zin te vinden.

Het bestuur van de stichting Archief*Kring Hank.

DE PUZZEL.

In al deze roerige en onzekere tijden, waar contacten maar mondjesmaat zijn toegestaan, leek het het bestuur van de stichting Archief*Kring Hank een goed idee om een eindejaarskwis te organiseren. Een kwis over ons dorp waar iedereen aan mee kan doen, jong en oud en waar menig puzzeluurtje in zal gaan zitten.

Om mee te doen moet je het volgende doen:

  1. Download het vragenformulier. Op dit formulier staan 25 vragen. Weet je de oplossing van de vraag schrijf deze dan in het aantal betreffende hokjes onder de vraag.
  2. Op 30 december 2020  zal je van al die oplossingen een zin moeten vormen. Welke letters je hiervoor moet gebruiken hoor je op 30 december op deze site.
  3. Stuur de zin in naar  archiefkringhank@hetnet.nl
  4. Op 2 januari maken we de uitslag en de winnaar bekend. En deze kan zoals jullie gewend zijn weer een leuke prijs tegemoet zien.

 

Als tip kunnen we jullie meegeven om niet gehaast te werk te gaan. (haastige spoed is zelden goed) Maar probeer de antwoorden te vinden. Hiervoor heb je tot 30 december de tijd want op die dag pas wordt je gevraagd een zin te vormen. Schakel opa. s en oma, s in die zelf niet mee doen of vrienden of kennissen. Bij het insturen per e-mail dien je wel je naam en adres op te geven. Je mag maar één oplossing in sturen. De deelname is gratis.

Veel puzzel plezier de komende dagen.

Het bestuur van de stichting Archief*Kring Hank.

Hieronder de link naar het vragenformulier:

VRAGEN EINDEJAARSKWIS 2020

ANTWOORDEN VRAGEN EINDEJAARSKWIS 2020